91- MURALLA CHINA

5 de juny

Muralla China

Aquests Xinesos estan bojos!

Ara entenc la frase feta de "Esto es un trabajo de Chinos"

8.800Km de muralla per delimitar la part Mongola de la Xinesa, 2000 anys per acabar-la i per la funció inicial i principal que era evitar les diverses invasions mongoles, aquest cuc gegant mai van servir de res.

Travessa tota Xina de Est a l'oest, passant pel desert i morint a la bora del mar. Hi ha moltes parts deteriorades e inaccesibles i els xinesos intenten trobar noves zones per portar turistes, la zona mes concorreguda es la de Badalin, es la mes propera a Beijing i des de l'autocar vam observar un riu de turistes insuportables, a més es on es congreguen tots els venedors pesats que et volen vendre de tot.

Hi ha dos zones mes conegudes i no tant turístiques. Nosaltres hem anat a una acabada de descobrir, 10 Km on el primer tram remodelat amb escales i les torres de control encara es mantenien originals, està entre Badaling i Shixia pass.

La muralla bordeja centenars de muntanyes respectant les seves inclinacions i us ven juro que hi ha hagut un tram que si no arriben a haver escales es imposible de escalar, casi perpendicular.

La muralla, en teoria, es un camí sense escales i una de les funcions que li van treure profit va ser el transport de mercaderes amb els cavalls.

La última part de la muralla la hem hagut de fer pel costadet, estava completament derruida.

Per acabar la excursió, ens han portat a un poblet a dinar, la base arroz amb uns deu plats mes de diferents verduretes, molt agrait pel cos!!

De tornada a l'hotel, ens hem preparat per fer la nit de sopar coses rares: rats penats, cucaraches, escorpi, cavallets de mar...

aaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Beijing hi ha un carrer nomes amb aquest tipus de menjar fastigosillo,"Donghuamen", enganxat un amb l'altre, allà pots trobar de tot. Nosaltres hem començat amb la Crispi brocheta de Cuc de seda, ummmmm, la estava tant socarrimat que no tenia gust a res especial. Vam continuar amb pell de serp al punt de salt i pebre,  banda la seva carn, bolets de mar que estaven molt bons. textura gelatinosa i la car exquisida, bastant passable. Seguidament vam tastar els picada i textura de tofu amb un gust brutal de mar, a mi no m'ha agradat gaire.

Per finalizar, hem menjat estrella de mar, semblant com una carn Holandesa.

La comilona ens la hem fotut amb els amiguetes que hem fet a la muralla xina, dos xilenos i una parelleta.

Hem desistit de provar mes coses per que l'olor a fregit de tot aquest menjar, no es gens agradable. Hem acabat la nit prenen una birra després de l'intent fallit de trobar una salsoteca.













Comentarios

Entradas populares de este blog

42- FAREWELL SPIT I LA GOLDEN BAY

79- CROSS ISLAND WALK

94- PARIS, THE LAST STOP